Нашата история


Нашата история

Ние доставяме здраве директно до Вас

 

Annabis е козметична компания, основана в Чехия. Компанията се занимава с проучване, разработка и производство на висококачествени продукти от коноп и хранителни добавки.

Нашите продукти се основават на дългогодишен опит и дълготрайни отношения с медицински и козметични експерти. Нашите клиенти, използват продуктите от коноп за широк спектър от нужди с изключителни резултати. Високата специализация, професионализъм и интензивната ориентация към клиентите позволиха динамичното развитие на компанията и нейното място сред лидерите на пазара. Неразделна част от бизнеса ни е минимизиращото въздействие върху околната среда.

Постигаме това, спазвайки регламентите, свързани със защитата на околната среда и прилагането на предпазни мерки за консумация, за да сведем до минимум използването на енергия и суровини, като същевременно намалим отпадъците.

Ноу-хау

Нашето ноу-хау се основава на извличането на лечебните свойства на конопа и други естествени активни вещества. Конопът е известен със своите противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни ефекти. Той също така помага при справянето с множество често срещани кожни проблеми и състояния и обикновено води до бързо облекчение, когато се прилага локално. Конопът се е доказал като много ефективен при лечението на заболявания, свързани с начина на живот или с напредване на възрастта. За разлика от много класически продукти, това естествено лекарство няма известни вредни странични ефекти.

Психоактивните съставки не присъстват в сертифицираните конопени сортове, които използваме за производството на козметика. Нашите продукти, базирани на тези конопени сортове са напълно безопасни и няма причина да се страхувате от привикване и последици за здравето.

Процес на иновации и развитие

Благодарение на популярността на нашите продукти на пазара, непрекъснато разширяваме продуктовата си гама. Ето защо вниманието ни е насочено към изследване и разработване на нови продукти. Иновациите са ключов фактор за нашия успех. Изследователската дейност се осъществява от екип от опитни изследователи в сътрудничество с партньорски компании, научни институти, колежи и университети в Чехия и други държави. Законодателното одобрение и тестване на нови продукти се извършват под патронажа на акредитирани лаборатории.

Производствен метод

Производството ни се намира в Европейския съюз и се извършва в сертифицирана лаборатория. Лабораторията е притежател на сертификат ISO 9001: 2008, както и сертификат GMP за производство на лекарствени продукти за хуманна употреба. Получили сме пълна акредитация от Инспекцията по лекарствени тестове, тъй като надзора върху качеството на продуктите е централен фокус на производствената ни практика. Целта на всички наши процеси е да се осигури на пазара продукт с подходящо качество, безопасност и ефикасност. Ние се фокусираме не само върху проверката на крайния продукт, но и върху тестването на суровините, проверката на опаковката и проучването на целия производствен процес. Всички служители, включени в производството, се обучават редовно в областта на хигиената, безопасността и производствените процеси.

Нашата цел

„Нашата мисия е да доставим на пазара най-висококачествените конопени продукти и по силата на тяхното производство да повишим качеството на живот на нашите клиенти“
Robin Kazik, Ph.D. Annabis founder CEO

Нашите ценности

  • Уважение към човека и конкуренцията
  • Внимание насочено към клиентите
  • Превъзходство във всичко, което правим

Ние фокусираме вниманието си основно върху изследването и разработването на нови продукти. Иновациите са ключът към нашия успех. Изследователската дейност се осъществява от екип от опитни изследователи в сътрудничество с филиали, научни институти и университети както в Чехия, така и в чужбина.

 

    X