ANNABIS DOLORCANN Био мехлем +ментол при болки в мускулите

23.33 лв. с включено ДДС

Сравни
Конпен био мехлем Dolorcann облекчава болката в мускулите е предназначена специално за възрастни, за употреба в областта на опорно-двигателния апарат.

Конопен био мехлем Dolorcann с високо съдържание на Омега 3-6 ненаситени мастни киселини в съчетание с комбинация от растителни екстракти. Облекчава болката в мускулите.

Описание

Dolorcann био мехлем от коноп облекчава болката в мускулите, благодарение на състава си. С високо съдържание на Омега 3-6 ненаситени мастни киселини в съчетание с оригиналната комбинация от растителни екстракти. Спомага за бързото настъпване на облекчение на мускулното напрежение и скованост. Също така поддържа кожата гъвкава и подхранена. Мехлемът се разнася добре. Дори и малко количество мехлем ще обработва голяма част от кожата.

Дългосрочният ефект на конопа може да се подобри чрез увиване на засегнатата област. Конопът притежава значителни противовъзпалителни, лечебни, аналгетични, антибактериални и антивирусни ефекти. Тази билка помага ефективно не само в случаи на сериозни заболявания, но когато се прилага локално под формата на тинктура или мехлем.

Тя носи облекчение и бързо изцеление дори при често срещани здравословни проблеми. Особено добре повлиява лечението на болести, възникнали поради начина на живот и заболявания, свързани с напредването на възрастта. Конопените семена и маслото са едни от най-добрите източници на есенциални мастни киселини.

Освен рядко срещаната гама-линоленова киселина, те съдържат и омега-6 и омега-3 мастни киселини в перфектно съотношение 3: 1 (човешката кожа ги съдържа в съотношение 4:1). Конопените семена съдържат всичките осем основни аминокиселини. Една шепа конопени семена доставя дневното количество протеини и мастни киселини, необходими за един възрастен.