ANNABIS HEMP Масажен гел 1000 мл

115.75 лв. с включено ДДС

Сравни

Масажният гел с лека текстура е чудесен спътник за вашите чести масажи на схванатите мускули на цялото ви тяло. В главната роля масло от конопено семе и камфор носи правилното облекчение и свежест. Немазният гел се абсорбира лесно. 98% натурални съставки.

Продуктът е предназначен предимно за възрастни и е идеален за честа употреба от активни хора, възрастни хора и спортисти. Гелът от коноп с функционална комбинация от естествени вещества се разнася добре, попива лесно и не омазнява. Подходящ за масаж на кожата, особено в областта на мускулите, ставите и гърба. Масажирането на кожата бързо успокоява, отпуска и освежава.

Формати: 330ml и 1000ml

Описание

Конопен гел с функционална комбинация от естествени вещества, напр.:

  • Органично масло от конопено семе
  • Камфор
  • Масло от плачещо дърво с меки корици
  • Екстракт от обикновена мащерка

Подходящ за спортисти за подобряване на усещането за релаксация по време на масаж на кожата. Подходящ за вегани.
Препоръчителна употреба: Нанесете при необходимост.

Внимание: Лица с известна свръхчувствителност към някое от съдържащите се природни вещества не трябва да използват този продукт. Неподходящо за деца под 3 години. Дръжте далеч от деца. След употреба измийте добре ръцете си с вода и сапун. Не използвайте върху лицето или отворени рани.

Ingredients (INCI): Water/Aqua, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil*, Alcohol Denat., Camphor, Carbomer, Triethanolamine, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil, Styrax Tonkinensis Resin Extract, Thymus Vulgaris Oil, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Benzoic Acid. *organic