Нашите продукти се основават на дългогодишен опит и дълготрайни отношения с медицински и козметични експерти. Нашите клиенти, използват продуктите от коноп за широк спектър от нужди с изключителни резултати. Високата специализация, професионализъм и интензивната ориентация към клиентите позволиха динамичното развитие на компанията и нейното място сред лидерите на пазара. Неразделна част от бизнеса ни е минимизиращото въздействие върху околната среда.

Постигаме това, спазвайки регламентите, свързани със защитата на околната среда и прилагането на предпазни мерки за консумация, за да сведем до минимум използването на енергия и суровини, като същевременно намалим отпадъците.

Ноу-хау

Нашето ноу-хау се основава на извличането на лечебните свойства на конопа и други естествени активни вещества. Конопът е известен със своите противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни ефекти. Той също така помага при справянето с множество често срещани кожни проблеми и състояния и обикновено води до бързо облекчение, когато се прилага локално. Конопът се е доказал като много ефективен при лечението на заболявания, свързани с начина на живот или с напредване на възрастта. За разлика от много класически продукти, това естествено лекарство няма известни вредни странични ефекти.

Психоактивните съставки не присъстват в сертифицираните конопени сортове, които използваме за производството на козметика. Нашите продукти, базирани на тези конопени сортове са напълно безопасни и няма причина да се страхувате от привикване и последици за здравето.

Показване на 1–9 от 46 резултата