АКНЕ? ДАЛЕЧ ОТ НЕГО! 100% натурален крем

Крем против акне и чувствителна кожа

АКНЕ? ДАЛЕЧ ОТ НЕГО! 100% натурален крем

Акнето, на латински acne vulgaris, е много често срещано кожно заболяване, което засяга предимно тийнейджъри и понякога може да бъде доста болезнено. За съжаление, някои хора се сблъскват с този дискомфорт дори в зряла възраст, особено жените поради прекомерен стрес и хормонални промени. Няколко обстоятелства могат да повлияят на това състояние на кожата. Основните причини за акне са храненето, външните влияния или психологическият стрес (напр. менструация). Акнето може да бъде причинено и от неподходяща козметика, липса на движение, сън или някои лекарства. Кожата е важен орган, който ви предпазва от външни влияния и нейното състояние отразява начина ни на живот.
 
Случва се и сутрин да се погледнете в огледалото и ето го. Обикновено пониква в най-неподходящия момент, а сега какво да правим с него. Да стискам или да не стискам? Ако изберем втория вариант е още по-зле от колкото беше и най-важното се вижда отдалеч!
 
Имаме спасение за вас под формата на 100% натурален крем Cremcann Silver със съдържание на сребро. Идеален е в грижата за акне и афти за всеки тип кожа, включително чувствителна. Лесно се абсорбира, не лепне и осигурява бързо облекчение. Среброто има силно антибактериално и антисептично действие. Те са микрочастици, които са дори по-малки от размера на вирусите и бактериите. Така те могат да проникнат в тях и да ги блокират. Възниква въпросът как е възможно среброто да има такъв ефект, че да не блокира добрите бактерии, които искаме да има в тялото. Среброто блокира само така наречените аноксични микроорганизми, т.е. тези, които не се нуждаят от кислород, за да живеят, приятелските бактерии са задължителни. Микрочастиците от сребро проникват във вражеските патогени (вируси, бактерии, гъбички) и започват да разграждат техните ензими, без които не могат да съществуват. Патогените се блокират за минути.
 
Други предимства на козметиката със сребро:
 
  • има противовъзпалителен ефект
  • улеснява заздравяването на рани и белези
  • почиства и регенерира кожата
  • свива разширените пори
  • намалява секрецията на себум
  • успокоява кожата
Предлагаме и малка опаковка от 15 ml, която е идеална за изпробване. Не забравяйте и другите ни кремове за кожа от нашата оферта в Грижа за кожата.

    Може да харесате и тези

    X